In de serie 'Community' stellen we je voor aan mensen die aan Productschool mee doen. Wat zijn hun plannen? Wat willen ze leren? Wat zijn hun ambities? Meld je aan voor 'In 12 weken van idee naar product', 1 oktober gaan we van start. Net als ...

Wat is je naam en wat doe je in het dagelijks leven?

"Anna-Maria Giannattasio, ik ben eigenaar van Puur Events."

Waarom heb je je voor Productschool aangemeld?

"Ik vertrouw Erwin Blom en als hij ergens enthousiast over is of iets start dan is het kwaliteit en toekomstproof."

EB: We gaan ons best doen! De lat ligt nu hoog! ;-)

Heb je al een idee waarvan je een product wilt maken of wil je nog een idee bedenken?

"Puur Events maakt dromen waar. De generatie die over vijf jaar boekt is verwender en minder makkelijk onder te dompelen in een fantasie wereld. Met nieuwe tools, apps, ideeën wil ik vóór lopen op de rest. Ik ben altijd op zoek naar magie/ the secret sauce... ik hoop dat hier te vinden."

Als je al een idee hebt, kun je daar iets over verklappen?

"Zeker niet. Ok ok... graag iets met VR en de buitenwereld...."

EB: De afdeling verwachtingsmanagement hier. Het idee is om in die 12 weken groot te denken, maar dan ook terug naar realiteit gaan ;-) Wat is haalbaar? En wat kan zonder technische kennis? Met zijn allen gaan we op zoek. Gelukkig hebben we de eerste Doe Het Zelf VR platforms al gevonden, dus we gaan vast ver komen! ;-)

Wat heeft je tot nu toe weerhouden om van een idee een product te maken?

"Tijd om mij te verdiepen in de tips tot nu toe en leuke strenge mensen om mij heen die ook tijd hebben."

Wat hoop je te leren in de 12 weken die 'Van idee naar product' duurt?

"De strenge stappen die ik moet nemen van plan naar werkelijkheid... zonder als een klein duimpje te verdwalen in het grote bos waar andere mooie ideeën en plannen zijn. Op het pad blijven dus en uiteindelijk over twaalf weken echt iets hebben... lijkt mij zo gaaf."

Alvast bedankt voor je deelname. Als straks de 12 weken voorbij zijn, wat hoop je dan bereikt te hebben? Wat wil je dat er dan staat?

"Een kant en klaar product/ event met magische toepassingen in het voor en na traject"

EB: Dat is het streven, dat gaan we met zijn allen proberen. Zin in! Lijkt het je ook leuk om in 12 weken zonder technische kennis van idee naar product te gaan? Meld je net als Anna-Maria aan voor 120 euro ex btw.

Foto Punkmedia