Wat:

Intercom is een veelgebruikte chat-tool voor websites. Maar het is veel meer dan dat. Je kunt er je helpdesk mee inrichten, gesprekken mee automatiseren en meer. Een mooie dienst. Maar best prijzig. Crisp doet hetzelfde, maar dan goedkoper.  

Hoe:

Met een regel code implementeer je Crisp op je site, zie rechtsonder ;-) Afhankelijk van je abonnement krijg je dan allerlei functionaliteiten. Je kunt je klanten niet alleen in tekst maar ook in video te woord staan. Je kunt gesprekken automatiseren, je kunt menustructuren voor andere manieren van verhalen vertellen inrichten, je kunt de controle over de site van je publiek overnemen om functionaliteit uit te leggen, je kunt de conversatie vervolgen op alle social kanalen, etcetera. De mogelijkheden zijn talrijk.

Prijs:

Waar je bij Intercom onder de 49 dollar niks kunt doen, heeft Crisp een gratis versie voor live chat. En waar je bij Intercom voor alle toeters en bellen ruim 200 dollar moet neertellen, is 95 euro per maand het duurste Crisp abonnement.

Links:

Ennuh: doe je ook mee aan In 12 weken van idee naar product? Meld je nu aan, 1 oktober gaan we van start! Voor slechts 120 euro ex btw.