We zijn nog maar een paar maanden bezig, maar als Productschool worden we er vrolijk van dat we mensen helpen van hun idee een product te maken. In 12 weken loop je alle stappen door van idee naar concept naar product. Doe mee omdat maken mooi is en nieuwe vaardigheden leren leuk is.

Het is makkelijker dan ooit om van je idee een product te maken. Of het nu een website, een online shop, een chatbot, een app, een marktplaats, een community of een podcast is, je kunt het bouwen zonder dat je technische kennis hoeft te hebben. En wij geven je de tools, technieken en stappen die je moet doorlopen. Maak minimaal een half uur per dag vrij en je komt al ver!

  • Heb je al een idee maar heb je een stok achter de deur en structuur nodig om aan de slag te gaan? Productschool is er voor jou!
  • Heb je nog geen idee, maar wil je die in 12 weken ontwikkelen en realiseren? Productschool is er voor jou!
  • Wil je in 12 weken leren over nieuwe tools en nieuwe mogelijkheden die je in je werk of onderneming kunt toepassen? Productschool is er voor jou!

Maar we gaan verder dan mooie praatjes want je kunt de eerste resultaten al in de praktijk zien:

  • MediaMart. Mart van Bree keek kritisch naar zijn eigen werk en kwaliteiten, legde focus aan en bouwde een site voor zijn werk. “Dankzij Productschool heb ik meer dan ooit geleerd gefaseerd te werken.”
  • Bo Doir. Dorothé Duijves begon online een duurzame kledinglijn. "Productschool is enthousiasmerend, inspirerend, steunend, maar ook scherpend."
  • TowyValley.net. Pete Mulder woont in Wales en bouwde een communitysite voor de vallei waarin hij woont. “Dankzij Productschool ben ik gestructureerder aan mijn product gaan werken.”
  • Pattent.co. Lisanne van der Geest wil met Pattent een attentere wereld veroorzaken. "Dit was me zonder Productschool niet gelukt!"

Aan de slag toch? Je kunt je aanmelden voor twee cursussen, beide gaan 28 januari 2019 van start!