Wat:

Mighty Networks maakt het eenvoudig om online communities te realiseren. Dat kun je gratis of betaald doen.  

Hoe:

Gina Bianchini stond ooit aan de wieg van Ning, ook daar kon je online communities mee bouwen. Maar dat was nog in de tijd dat gratis de regel was om daarmee de markt te veroveren. Nu betaal je vanaf 22 euro per maand voor een community.

Bianchini heeft de bij Ning geleerde lessen nu in Mighty Networks vervat. En met succes. Want duizenden communities hebben hun plek er gevonden. Een community met 50.000 kappers, een community met meer dan 30.000 mensen met Type 1 diabetes, het zijn maar twee van de vele voorbeelden.

Bij Mighty Networks kun je een open of een gesloten community beginnen, gratis of betaald. Binnenkort kun je daar zelfs nog variatie in aanbrengen: alleen betalen voor bepaalde cursussen of voor toegang tot bepaalde groepen of content.

Mighty Networks ontwikkelt keihard door en luistert heel goed naar zijn gebruikers, dat is het type startup waar wij van houden. Een absolute aanrader voor wie een groep mensen rondom een passie of probleem wil binden.

Prijs:

Er is een beperkte gratis versie, de volgende uitgebreidenere versies kosten 16 en 47 dollar. In de duurste versie kun je ook cursussen aanbieden, automatiseren via Zapier,  

Links:

Ennuh: doe je ook mee aan In 12 weken van idee naar product? Meld je nu aan, 1 oktober gaan we van start! Voor slechts 120 euro ex btw.