In de serie 'Community' stellen we je voor aan mensen die aan Productschool mee doen. Wat zijn hun plannen? Wat willen ze leren? Wat zijn hun ambities? Meld je aan voor 'In 12 weken van idee naar product'. Net als ...

Wat is je naam en wat doe je in het dagelijks leven?

"Mijn naam is Harold, ik ben business developer."

Waarom heb je je voor Productschool aangemeld?

“Ik heb veel ideeën, maar ik kan helaas niet ontwerpen of programmeren. Dus voor de uitvoer hiervan ben ik dan altijd afhankelijk van anderen. Hoewel ik nooit echt iets te klagen heb gehad over mijn collega’s en partners zou ik graag willen dat ik dit zelf ook kan. Al was het maar dat ik zelf de eerste versie kan bouwen.”

“Als ik mijn ideeën zelf kan uitwerken dan zou dat mij een stuk meer vrijheid geven. Ik hoef dan niet altijd meer te wachten op anderen. Hierdoor kan ik mijn ideeën sneller lanceren. Bovendien heb ik dan ook meer invloed op het uiteindelijke resultaat. Dus dat wil ik graag leren. Daarom heb ik mij aangemeld bij Productschool.”

Heb je al een idee waarvan je een product wilt maken of wil je nog een idee bedenken?

"Volhouden.NU wordt een website / platform / community voor iedereen die graag gezonder wil leven, maar die worstelt met zijn goede voornemens. Zoals al die mensen die deze maand voor de zoveelste keer beginnen aan stoptober, maar die het steeds maar niet lukt om écht te stoppen met roken. Of denk bijvoorbeeld aan al die mensen met goede voornemens op 1 januari… Hoeveel mensen houden dat vol?"

"Maar gezonder leven gaat helaas niet over één nacht ijs. Daarom moeten we elkaar helpen. Dat is het idee achter Volhouden.NU: deze keer lukt het wel! En dat moet ook voor het project zelf gelden. Ik heb een goede start want Volhouden.NU is namelijk genomineerd voor Het Beste Idee van Friesland!"

Gefeliciteerd, leuk! Allen, je kunt hier je stem uitbrengen op Volhouden.NU.

Deze site is gebouwd met Ghost. Makkelijk en mooi. Probeer het ook.